Scena

Adele objavila svoj novi album

20. studenog, mnogi izvođači objavili su nove albume, a malo tko se odvažio na ovaj datum izaći s novim autorskim materijalom kako ne bi ostao u sjeni povratka Adele s trećim albumom po imenu “25”.


Arca će objaviti “Mutant”, Freddie Gibbs “Shadow of a Doubt”, Enya je spremila “Dark Sky Island”, a Roger Waters live album “The Wall”. Live albume objavit će Grateful Dead “Fare Thee Well: Celebrating 50 Years Of”, Rush stiže s “R40 Live” a Queen “A Night at the Odeon: Hammersmith 1975”

Novi DVD “Symphony for the Lost” imaju Paradise Lost, a Tracy Chapman i Joe Cocker dobit će kompilaciju najvećih hitova – Tracy “Greatest Hits”, a Cocker “The Life of A Man.The Ultimate Hits (1968–2013)”. Maroon 5 objavit će “Singles”.

Od domaćih/regionalnih izdanja izdvojit ćemo Gustafe i njihovu “Maneštru”, Atheist Rap objavili su “Uberlauf”, Partibrejkersi “Sirotinjsko carstvo”, a Damir Halilić Hal album “50”.


 

Tekst: muzika.hr
Foto: arhiva

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close