DogađanjaHrvatskaTurizam

FOTO Nezaboravno iskustvo virtualne stvarnosti na Jesenskoj šetnji u Rastokama

VR NA KOTAČIMA

U subotu, 5. listopada 2024., Prilika Grupa je donijela nezaboravno iskustvo virtualne stvarnosti u predivne Rastoke, Slunj, kao dio manifestacije Jesenska šetnja.


Ovaj događaj, organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Slunja, obilježio je proslavu Dana europske baštine, pružajući posjetiteljima jedinstvenu priliku da urone u inovativni svijet virtualne stvarnosti (VR), kreirajući potpuno novo doživljajno iskustvo.

Tijekom manifestacije, posjetitelji su mogli uživati u platformi VR na kotačima, koja omogućava impresivna iskustva u virtualnoj stvarnosti, proširenoj stvarnosti (AR) i miješovitoj stvarnosti (XR). Program je bio prilagođen za sve uzraste, pružajući zadovoljstvo i djeci i odraslima. Uz to, lokalni školarci i glazbenici svojim nastupima i kreativnim radovima dodatno su obogatili atmosferu.

Prilika Grupa s ponosom je sudjelovala u ovom događaju kroz projekt VR na kotačima, koji je posjetiteljima pružio jedinstvenu priliku da spoje tehnologiju i kulturnu baštinu.

Cilj ovakvih inicijativa nije samo promocija turističkih lokacija, već i unaprjeđenje cjelokupnog turističkog doživljaja putem tehnoloških inovacija. Ovaj događaj je izvrstan primjer kako virtualna stvarnost može postati neizostavan dio moderne turističke ponude, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

 

Izvor: Zara Dubravka Gramc | Foto: Prilika Grupa, XRPG

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.




Oznake
Back to top button
Close