PosaoTehnologijaTurizam

Inovacija koja transformira turizam predstavljena na Međunarodnoj konferenciji radne sreće

VR HOTELO

Na prvoj Međunarodnoj konferenciji radne sreće, održanoj 25. rujna 2024. u Zagrebu, VR Hotelo istaknuo se kao ključna inovacija u revoluciji turističkih usluga.


Stručnjaci iz Hrvatske, Danske, Nizozemske, Slovenije i Srbije okupili su se kako bi raspravljali o tome kako pozitivno radno okruženje može poboljšati radnu učinkovitost zaposlenika, dok je VR Hotelo prikazao kako tehnologija može preoblikovati cjelokupno iskustvo gostiju u turizmu.

Zara Dubravka Gramc, predstavnica VR Hotela, održala je inspirativno predavanje pod nazivom “VR iskustvo u turizmu kao temelj vrhunske usluge i zadovoljnih gostiju”, u kojem je istaknula revolucionarne mogućnosti virtualne stvarnosti u hotelskoj industriji.

“Naš je cilj stvoriti nezaboravno iskustvo za goste, istovremeno poboljšavajući učinkovitost hotela. Virtualna stvarnost omogućuje gostima da istraže destinacije, razgledaju hotelske objekte i dožive usluge iz prve ruke, povećavajući prodaju i smanjujući potrebu za tiskanim materijalima”, naglasila je Gramc.

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka programa bila je prilika da sudionici u stvarnom vremenu isprobaju VR Hotelo. Kroz nevjerojatno 360° iskustvo, prisutni su posvjedočili kako virtualna stvarnost može unaprijediti turističku ponudu i stvoriti nove trenutke sreće za goste.

Odaziv je bio fantastičan, a izrazito pozitivne povratne informacije potvrdile su da je VR Hotelo budućnost hospitality industrije. Ova inovacija ne samo da podiže zadovoljstvo gostiju, već i potiče pozitivno radno okruženje za hotelsko osoblje, pridonoseći dobrobiti cijele zajednice.

VR Hotelo – jer uz tehnologiju, sreća postaje dio svakog trenutka u turizmu!

 

Foto: Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.




Oznake
Back to top button
Close