LikaVijesti

Tomašić i Pauletić predstavili liste Domovinskog pokreta za devetu i desetu izbornu jedinicu

LISTE NOSE HRVOJE ZEKANOVIĆ I RUŽA TOMAŠIĆ

Domovinski pokret predstavio je na Tvrđavi Klis svoje liste za devetu izbornu jedinicu, koju će nositi Hrvoje Zekanović, i za desetu izbornu jedinicu, koju će nositi Ruža Tomašić.


„Žao mi je što smo morali promijeniti naš raspored zbog nove epidemiološke situacije, no pokazalo se kako očito netko nije vodio računa o tome kako, nakon prvog vala, dalje treba kontrolirati virus. Ponovno smo u situaciji u kojoj ne znamo što će biti i ovi preuranjeni parlamentarni izbori postaju sve neizvjesniji“, rekao je Miroslav Škoro.

Hrvoje Zekanović i Josip Jović predstavili su ostale članove liste. Na listi za devetu izbornu jedinicu su i: Karolina Vidović Krišto, Damir Biloglav, Ljiljana Zmijanović, Danijela Kotlar, Mirjana Vrkljan Radošević, Mirjana Babić, Anđelko Duvančić, Frane Tokić, Ljubica Buble Dragojević, Tomislava Jergan, Igor Friedrich te Ante Fuzul.

Ime koje se ističe u devetoj izbornoj jedinici je svakako liječnica Mirjana Vrkljan-Radošević, sedma na listi.

Ruža Tomašić i Robert Pauletić predstavili su svoje kolege s liste – Nikolu Grabovca, Marka Sliškovića, Silvanu Burilović Crnov, Tugu Tarle, Marka Milanovića Litra, Antu Raosa, Ivanu Marić, Dinka Damjanića, Matea Haičmana, Mariju Katavić, Jelenu Vuka i Jozu Ribičića.

„Mogu samo reći da sam neizmjerno ponosan i zahvalan svima ovdje koji su odlučili podržati priču oko Domovinskog pokreta i želim vam najveći uspjeh u vašim izbornim jedinicama. Mislim da je Domovinski pokret pokazao da ima izuzetno kvalitetne ljude koji mogu pokriti sve sfere u Saboru, ali imamo i neiscrpan bazen ljudi koji sanjaju poštenu zemlju bez klijentelizma i korupcije – zemlju u kojoj će naša djeca ostajati, a ne bježati iz nje“, zaključio je Škoro.

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.




Oznake
Back to top button
Close