Lifestyle

30 bolno istinitih činjenica o svakodnevnom životu

INFOGRAFIKE koje ćete pronaći u galeriji djelo su danskih autora, komičara Mikaela Wulffa i ilustratora Andersa Morgenthalera poznatijih pod imenom Wumo.

Radi se o seriji šaljivih prikaza svakodnevnog života koji su Mikael i Anders vješto sklopili u 30 infografika koje su se zatim munjevito proširile društvenim mrežama i pritom skupile stotine tisuća lajkova.

Međutim, ovo je tek mali dio onoga što možete pronaći na njihovoj stranici kindofnormal.com gdje redovito objavljuju nove radove, a preporučujemo vam da provjerite i arhivu.

Wumo, nekad poznati i pod imenom Wulffmorgenthaler, suradnju su započeli 2001., a svoje stripove od 2012. redovito objavljuju u danskim (Politiken), švedskim (Aftonbladet), norveškim (Dagbladet), njemačkim (Die Welt) i finskim (Helsingin Sanomat) novinama te online izdanju nizozemskog De Telegraafa.

Dvojac je surađivao i na TV serijama, a jedna od njih je animirani sitcom “The Pandas” koji je emitiran tri sezone.

in

 

inf

 

info

 

infog

infogr

 

infogra

 

infograf

 

infografi

 

infografik

 

infografika

 

infografikax

infografikaxy

inx

inxy

 

Tekst/Foto: index.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close