Događanja

3. malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ u Karlobagu

3. malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ u Karlobagu povodom proslave domovinske zahvalnosti i dana pobjede održat će se 05.08.2015 i 08.08.2015 godine.


Polaganje vijenaca, paljenje svijeća, misa zadušnica i izvlačenje skupina malonogometnog turnira održat će se na sam dan Oluje 05.08.2015 s početkom u 18:30 sati, dok će se dugo iščekivani malonogometni turnir na Općinskom igralištu Laktinac u Karlobagu se održati 08.08.2015 s početkom u 16:00 sati.

Kako je ove godine 20-ta obljetnica od završetka vojno redarstvene akcije Oluja turnir će biti posvećen svim stradalim braniteljima u Domovinskom Ratu stoga je ove godine nazvan „HEROJI DOMOVINSKOG RATA“ odlučeno je to danas na sastanku članova organizatora turnira Mnk Karlobag i kluba navijača Uvijek Vjerni Karlobag s direktoricom TZ Općine Karlobag Ivankom Šegotom. Malonogometni turnir i ove godine će biti zatvoren za prijave, na turniru će sudjelovati ukupno 9 momčadi koje će dobiti pozivnice od organizatora za sudjelovanje na turniru. 9 momčadi biti će raspoređeno u 3 skupine po 3 momčadi, u polufinale turnira plasirat će se pobjednici skupina i najbolja drugoplasirana momčad. Branitelji naslova iz 2014 godine je momčad Specijalne policije Tigrovi iz Gospića.

Turniru će i ove godine prisustvovati mnogi uvaženi gosti i uzvanici a očekujemo i preko 500 gledatelja i posjetitelja malonogometnog turnira. I ove godine nadamo se što većem odazivu brojnih sponzora i donatora koji će nam pomoći u organizaciji turnira. Početkom 7 mjeseca otvorit ćemo i službenu Facebook stranicu na kojoj ćemo objavljivati sve informacije. Hvala još jednom svim članovima MNK Karlobaga i KN Uvijek Vjerni Karlobag te direktorici TZ Karlobag Ivanki Šegoti i zamjeniku načelnika Općine Karlobag koji su se odazvali današnjem sastanku, stoji u priopćenju organizatora Mnk Karlobag i KN Uvijek Vjerni Karlobag.

Tekst i foto: IvicaDošen

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close