Grad ZagrebScenaTech

Portali 24SATA i LIKACLUB otvorili medijsku suradnju!

Nakon što je portal LIKACLUB prije nekoliko tjedana ušao u hrvatskih 100 najčitanijih po GemiusAudienceu, uslijedio je novi val događanja i razvoja.

Portal 24sata.hr primjetio je kvalitetu rada i ažurnost informacija LIKACLUB-a, te omogućio dodatan doseg svim informacijama objavljenim na našem portalu. Tako od danas na portalu 24sata.hr možete čitati i LIKACLUB. U kategoriji Regionalne vijesti, pod regijom Istra, Primorje i Gorska Hrvatska, čitajte najnovije informacije s našeg portala.

Iz drugih regija 24sata surađuje s još desetak portala što omoguće ravnomjernije širenje informacija u Hrvatskoj pomoću platforme najčitanijeg portala u Hrvatskoj. Podsjetimo, s preko 1 200 000 čitatelja mjesečno portal 24sata je broj 1 u Hrvatskoj.

S druge strane, najnovije vijesti s portala 24sata.hr moći ćete čitati s desne strane portala LIKACLUB na izdvojenoj poziciji. Osim toga, od danas ćete putem našeg portala moći i aktivnije čitati vijesti s mreže 24sata.

Redakcija portala LIKACLUB.eu

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close