VijestiTurizam

14. EKO ETNO GACKA Grupa Vigor nakon proglašenja najboljeg kotlića u Otočcu!

Velika gastro manifestacija ovog srpnja održati će se u najpoznatijem gradu Gacke doline. Otočac će ove godine ugostiti Eko etno Gacka po 14. put zaredom, ujedno i tradicionalno događanje u Ličko-senjskoj županiji prepoznato kao najukusnije i najposjećenije u ljetnom programu Turističke zajednice Grada Otočca. Događanje koje svake godine u centralnom gradskom parku okupi više desetaka ekipa koji se bore za titulu najbolje skuhanog lovačkog kotlića, ove godine dodatno je obogađen izložbeno prodajnim dijelom i modnom revijom.

Iz Turističke zajednice Grada Otočca kao i svake godine aktivno se pripremaju za mnoštvo popratnih sadržaja koji će se odvijati u centru Otočca, a za LIKACLUB direktorica Mladenka Orešković, mag.oec, posebno ističe:

Svrha manifestacije je promocija autohtonih proizvoda kao ključa za unapređenje regionalnog/lokalnog lanca vrijednosti u turizmu. Prigoda je to za predstavljanje raznolikosti domaće radinosti, suvenira, narodnog veza, likera, rakija, prehrambenih proizvoda, ali i poučno edukativnih i zabavnih sadržaja za cijelu obitelj. Pozivamo sve drage ljude da nam se pridruže u gradskom parku u Otočcu te provjere zašto je eko etno Gacka ljetni turistički adut Otočca i Gacke doline.

Nastupa i Grupa Vigor


Lijepa pozivnica iz Gacke doline obogaćena je i velikim koncertom koji će se na dan događanja 22. srpnja održati u večernjim satima. Popularna Grupa Vigor čiji hitovi “Još fališ”, “Divna”, “Da sam ja on” i drugi, prelaze milijunske brojeve pregleda i stotine prepunih koncerata nastupiti će u Otočcu po završetku proglašenja najboljeg kuhanog kotlića 14. Eko Etno Gacke.

Najavljen i bogat dodatni program

Iz Turističke zajednice Grada Otočca uz natjecateljski dio u kuhanju lovačkog gulaša naglašavaju i kako je već tradicionalno organiziran i izložbeno prodajni dio i igraonice za djecu. Osim toga, zanimljivost je i modna revija koju će nositi i Miss Ličko-senjske županije.

Sve dodatne informacije o ovoj gastro manifestaciji pratite na Facebook eventu 14. Eko etno Gacka, Facebook stranici Turističke zajednice Visit Otočac – Otočac Tourist Board i web stranici TZG Otočac – Srce Gacke.

eko_etno_gacka3

 

 

Izvor / Foto: Sponzorirano

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close