Događanja

12 albuma kojima se možemo veseliti ove godine

U nastavku vam prenosimo popis glazbenika koji su obećali počastiti nas novim albumima 2015., pa svakako provjerite je li među njima i vaš omiljen bend.

Red Hot Chili Peppers
Bubnjar Chad Smith je krajem 2014. izjavio da je bend pri kraju snimanja novog albuma s tajnovitim producentom. Opisali su ga kao jedinstvenog, funky i plesnog. Naslov i točni datum izlaska još nisu objavljeni.

 

Blink 182
Mark, Tom i Travis trebali su završiti u studiju krajem 2014. Za sada je nepoznato je li se to i dogodilo, no zadnje što je Tom rekao u vezi novog albuma bilo je: ‘Htjeli bismo da izađe do ljeta’. To će biti njihov prvi album od 2011.

M83
Anthony Gonzalez, poznatiji kao M83, 2012. imao je hit pod imenom ‘Midnight City’. O predstojećem albumu izjavio je da će imati 22 pjesme i biti ‘vrlo epski’ i ‘vrlo orkestriran’.

Tool
Njihov zadnji studijski album izašao je još davne 2006., a bend je potvrdio da radi na novom albumu i čak podijelio fotke iz studija. Što još reći?

The Kongos
Nakon velikog uspjeha 2014., uglavnom zbog hita ‘Come With Me Now’, šuška se da četvero braće iz Južnoafričke Republike spremaju album koji bi trebao izaći do ljeta.

Imagine Dragons
Nakon 3 velika hita s debitantskog albuma ‘Night Visions’, očekuje se da će i njihov novi album imenom ‘Smoke and Mirrors’ oboriti ljude s nogu, a to ćemo imati prilike saznati već 17. veljače.

The Offspring
Za sada se zna samo da dečki spremaju nešto za 2015., no konkretni datum ili ime albuma su potpuna nepoznanica. S obzirom na to da im albumi izlaze u sve kraćem intervalu (2003., 2008., 2013., 2015.), dalo bi se zaključiti da su sve brži s godinama.

Faith No More
Neki su nagađali da se to nikada neće dogoditi, no izgleda da Faith No More sprema novi album nakon 17 godina. Prvi singl s albuma poslušajte ovdje:

Breaking Benjamin
Nakon burnog raskida koji je uzrokovao mnogo drame i pravnih problema, Ben Burley je reformirao bend, a novi album se očekuje ove godine.

AWOLNATION
Aaron Bruno iskusio je kako je to imati hit koji se koristi u reklamama, YouTube videima i posvuda, a nije mainstream. Singl ‘Sail’, proveo je 79 tjedana na Billboardovoj top ljestvici, što je drugi najduži boravak na top lisi u povijesti. Aaron je za nadolazeći album izjavio da je zreliji, a za sada se samo zna da će bi trebao izaći početkom godine.

New Order
Niti nakon skoro 40 godina djelovanja, dečkima nije dosadno. Što više reći osim: Jedva čekamo!

Death Cab For Cutie
Prvi album nakon 2011. očekuje se početkom godine!

Tekst: Hot.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close