VijestiTurizam

Plitvice imaju svoj parfem! Premium kvaliteta na bazi orhideje i šljive

Zaljubite se u Parfem Plitvice…


Znate li da se na području Plitvičkih jezera nalazi čak 50 vrsta orhideja, toliko njih u prekrasnoj prašumi koja nije otvorena za javnost? Osim toga, jeste li znali da se na Plitvicama nalazi i više od 1400 biljnih vrsta i podvrsta?

Sve ovo, kao i neiscrpna ljepota jezera i slapova, bilo je inspiracija za izradu jedinstvenog suvenira posvećenog ljepotama jednog od najljepših parkova u svijetu – parfema Plitvičkih jezera. Čudesna priroda koju godišnje posjeti više od jedan milijun ljudi koji dijele isto mišljenje – «ovo je raj na zemlji kojeg se želimo sjećati zauvijek», do ovog trenutka nije imala brendirani parfem. Zar to nije dovoljno da ta prekrasna priroda ima i jedan poseban ženski miris premium kvalitete, autentičnih sastojaka, osvježavajućeg mirisa i dobre priče?

Premium proizvod, prvi parfem s Plitvica

Upravo to je bila ideja Parfema Plitvicemiris s notama Plitvica i Like poslati diljem svijeta kao najljepši poklon djevojkama, majkama, prijateljicama… ženama koje će s ponosom odgovarati na pitanje – koji to miris nosiš? Odgovor je upravo pronađen.

Sastojci parfema – od orhideje do Ličke šljive

U glavnim notama parfema tako se nalazi miris jedne od autohtonih Orhideja područja Plitvica, Mahovine koja je neophodna za nastanak sedre slapova, miris Šljive – biljke tako važne na području regije Like u kojoj se Plitvice i nalaze te Đurđice koja obiluje u šumama planine Velebit nedaleko Plitvica.

Poruka „Fall in love“ ispod poklopca kutijice poručuje zaljubite se u ovaj parfem, ali i vješto riječju „Fall“ asocira na slap. Kutijica je prekrivena i kapljicama slapova, a miris je svjež baš kao i iskustvo posjeta Plitvicama.

Parfem se može nabaviti na Web Shopu stranice The Plitvice Times OVDJE, a proizvođač i idejni začetnik projekta je tvrtka Plitvice Times iz Hrvatske.

 

Izvor: Sponzorirano

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close