Turizam

Osnovana je Udruga turističkih vodiča Like

U ponedjeljak, 22.siječnja osnovana je udruga turističkih vodiča Like. Za predsjednika je izabran Mislav Kolak, za potpredsjednika Anita Mesić, a za tajnika Mario Magdić.


Ideja koja se već godinama vrti u glavama šezdesetak vodiča u Ličko-senjskoj županiji napokon je realizirana. Sljedećih dana pokrenut će se postupak za registraciju. Ciljevi udruge će biti djelovanje na promociji turizma na području Like kao jedinstvene  geografske cjeline i povijesne regije, kao i Ličko-senjske županije.
Suradnja s najvažnijim turističkim biserima poput NP Plitvička Jezera i NP Sjeverni Velebit bit će od velike važnosti, kako bi svim članovima udruge omogućili bolji pristup informacijama, a također kako bi mogli aktivno sudjelovati u kreiranju postojećih turističkih resursa i usluga i stvaranju novih atraktivnih sadržaja.
Udruga turističkih vodiča Like ovim putem poziva sve buduće turističke vodiče da se učlane u njihovu udrugu i pomognu im u radu svojim prijedlozima i sugestijama. Web stranica je u izradi, a dotada se za informacije i kontakte zainteresirani mogu obratiti na mail udruge [email protected], te preko Facebook stranice.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close