VijestiLifestyle

Kako je izgledao “savršeni muškarac” prije 60 godina?

Žene koje su sudjelovale u anketi magazina Life (današnji Time) 1956. godine kad su opisivale savršenog partnera željele su da isti bude visok, plavoook i atletski građen. Maštale su o muškarcu koji će im pomagati u domaćinstvu, koji ima stalan posao i načitan je.


Najmanje poželjnim karakteristikama ocijenile su posesivnost, egocentričnost i nepristojnost. Istaknule su kako ne žele muškarca koji naređuje, koji je dominantan i škrt. Uz to nisu željele partnera koji nije spreman posjećivati njene prijatelje i obitelj.

Unatoč ovom popisu kvaliteta i mana, savršenim muškarcem proglasili su pjevača i tv voditelja Perryja Comoa, koji je bio visok tek 168 centimetara, imao je tamne oči, a u medijima se hvalio da nikada nije oprao suđe.
Povrh svega, Perry je bio u sretnom braku s Roselle Belline punih 65. godina te tako naglasio činjenicu i da su žene prije šezdeset godina najviše voljele zabranjeno voće.

U videu poslušajte jednu od popularnijih Comovih pjesama.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close