Glazba

Zvijezda Voicea Aleksandar Baić u novom spotu zaplesao s djevojkom Dariom

Omiljeni HTV-ov show The Voice tek je završio, a jedan od njegovih finalista, član tima Davora Gobca, Karlovčanin Aleksandar Baić već ima vlastiti singl.


Pjesmu “Halucinacija” napisao je Srđan Sekulović Skansi koji je Aleksandra upoznao u showu The Voice kao član tima Gobac. Pjesma je osvojila simpatije publike, a sada je dobila i rasplesani video spot.

Video spot za pjesmu “Halucinacija”, ujedno i Aleksandrov prvi u karijeri, sniman je u njegovom rodnom Karlovcu, a snimio ga je tim mladih i ambicioznih kreativaca “Izvan fokusa”.

“Snimanje spota sam dogovorio s ekipom “Izvan fokusa” s kojima sam prije surađivao na drugim projektima, te ih poznajem otprije, pa je to bio neki logičan potez za mene. Snimali smo u Karlovcu i sve smo uspjeli snimiti kako smo zamislili.”

Aleksandru je u spotu društvo radila i jedna posebna gošća:

“Imali smo neke malo drugačije ideje za spot, ali u zadnjem trenutku smo se odlučili za plesni video i da u njega uključimo moju djevojku Dariju koja je odradila odličan posao. Stalno me je pitala :”Što ako ne bude dobro?”
Rekao sam joj da se ne sekira, da je to samo za cijeli život! “

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close