Primorsko-goranska županijaPolitika

Zvijezda “Ljubav je na selu” kandidat je Živog zida na parlamentarnim izborima

OD FARMERA DO POLITIČARA

Nakon Miroslava Škore, Mile Kekina, a možda i Željka Pervana te Dreleta, na listama će se naći još jedan celebrity kandidat


Željko Bilić, bivši farmer 10. sezone ‘Ljubav je na selu’ ulazi u, kako kaže, visoku politiku. Naći će se na listi stranke Živi zid, a to je potvrdio i za RTL.HR. Željko, koji u ‘Ljubav je na selu’ nije pronašao partnericu, ali je stekao brojne prijatelje poput Maje Lene Švaljug, već je neko vrijeme politički aktivan u Istri.

Iako se u međuvremenu oženio te postao otac, medijske stupce više ne želi puniti svojim privatnim životom već političkim obećanjima. U 8. izbornoj jedinici Rijeka i Istra naći će se na listi Živog zida.

Želimo zastupati interese građana u Saboru. Zajednički uz naše građane moramo promijeniti dosadašnju rušilačku politiku HDZ-a i SDP-a u jednu konstruktivnu i bolju politiku, u korist svih građana Republike Hrvatske. Nudimo konkretno rješenje i za 200 tisuća blokiranih, kojim bi dužnik platio samo 40 posto duga. Budimo složni i nemojmo dopustiti da nas dijele. Njih pustimo u 1945. godini, a mi svi skupa gledajmo rješenja i bolju budućnost. Pozivam sve svoje prijatelje da preferencijalno glasaju za mene u 8. izbornoj jedinici. Svi zajedno za bolju Istru i Rijeku!” poručuje entuzijastično Željko.

I Ljubo je htio u visoku politiku

Zanimljivo je kako Željko nije prvi farmer iz 10. sezone ‘Ljubav je na selu’ koji ima političke afinitete. Na posljednjim predsjedničkim izborima kandidirati se htio i Ljubo Bebić iz Metkovića, ali ipak nije prikupio dovoljan broj potpisa.

Upravo su on i ”Istarski Casanova”, Željko Bilić iz Bala, zabavljali gledatelje desete sezone emisije ‘Ljubav je na selu’ u kojoj su tražili životne suputnice.

Iako srodnu dušu nije pronašao u showu, farmer je početkom prosinca postao otac. Njegova partnerica Felina, koja se javila Istrijanu preko društvenih mreža nakon što ga je vidjela u emisiji, rodila je kćer Emili krajem prošle godine, a par se u međuvremenu i vjenčao.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close