Film i TVVijestiTurizam

ZVIJEZDA IGRE PRIJESTOLJA James Faulkner je 600-tisućiti turist koji je noćio u Karlovačkoj županiji

James Sebastian Faulkner primio je nagradu Turističke zajednice Karlovačke županije kao 600-tisućiti turist koji je noćio na području Karlovačke županije, javlja turistički portal The Plitvice Times.


Engleski glumac kojeg su milijuni gledali kao Randylla Tarlya u popularnoj seriji Igra prijestolja, kao 600-tisućiti gost je u ove krajeve stigao dva tjedna ranije nego što je Karlovačka županija ovu zavidnu brojku turista dosegla protekle godine.

Glumac je odsjeo u novom hotelu Florian & Godler u Karlovcu, a Hrvatsku je prvi put posjetio 1963. godine, kada je s majkom i bratom bio u Rovinju.

Nisam ovdje kao obični turist, ovdje sam poslovno. Snimamo novu dramsku seriju na Petrovoj gori, u produkciji nizozemske grupe Endeavour. U Hrvatskoj sam bio 1989. godine, kad sam snimio film po priči Fredericka Forsythea “Samo još jedna tajna”, redatelja Lawrencea Gordona Clarka. Naravno, bilo je i snimanje u Dubrovniku za “Igru prijestolja”. U međuvremenu sam upoznao i ljepote Plitvica, mediteranskog dijela Hrvatske i planina, i zadivljen sam izvanrednom topografijom vaše zemlje. Stoga ću se sigurno vratiti i biti snažni veleposlanik u promicanju vrijednosti Karlovačke županije, rekao je Faulkner.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: MINT/Game of Thrones screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close