KulturaIzdvojeno

Župni ured Gospić: Blagoslov kuća ove godine isključivo na poziv vjernika

Prenosimo obavijest gospićkog župnika Marija Vazgeča o načinu na koji će se ove godine održavati blagoslov domova i obitelji:

“Poštovani župljani Gospića, ove godine što se tiče blagoslova kuća – obitelji odredbom Biskupijskog Ordinarijata u Gospiću, ići ćemo u blagoslov isključivo na Vaš poziv.

Dakle, ukoliko želite blagoslov vašeg doma već nam se možete prijaviti svakoga dana iza svete mise u sakristiji ili telefonski 053 753 332. Raspored po ulicama će biti kao i do sada, te kada vaša ulica bude na rasporedu ukoliko ste se prethodno prijavili, taj dan ćemo doći k vama.

Raspored po ulicama ćemo objaviti za tekući tjedan već od nedjelje, 20. prosinca 2020. kojeg ćemo također javno objaviti na portalima.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close