KarijeraIzdvojeno

Županijska komora Otočac i Rewilding Velebit pozivaju na inicijalnu radionicu

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Otočac i Zaklada Rewilding Velebit pozivaju Vas na inicijalnu radionicu na kojoj će se predstaviti mogućnosti i potražiti zajedničke interese za suradnju te s lokalnim poduzetnicima razvijati Rewilding brand, ali im i osigurati pomoć u brendiranju, plasmanu i prodaji vlastitih proizvoda te podršku kroz tehničku, financijsku i marketinšku pomoć.


Radionica će se održati u prostoru HGK ŽK Otočac (Kralja Zvonimira 16, Otočac) u četvrtak 29. rujna 2022. s početkom u 11:00 sati. Očekivano trajanje je oko 90 minuta.

Inicijalna radionica namijenjena je za sve oblike pravnih osoba (OPG, obrt, d.o.o., j.d.o.o.), za nezaposlene osobe, potencijalne poduzetnike te poduzetnike koji bi bili voljni podijeliti svoja iskustva s onima koji tek započinju s radom ili traže načine proboja na tržište. Kroz razgovor i definiranje problematike, napravile bi se grupe za kasnije seminare. Cilj je odraditi seriju edukativnih seminara, s naglaskom na korisnost u dijeljenju informacija i međusobnoj komunikaciji, a kojima bi se postojeće i potencijalne poduzetnike u Ličko-senjskoj županiji probalo animirati i educirati u smislu poticanja na početak poslovanja, proizvodnje, plasmana robe na tržište, međusobnog povezivanja i definiranja nekih tržišnih vrijednosti i zakonitosti.

Na ovu radionicu potvrđen je i dolazak prof. dr. sc. Ivane First Komen s Ekonomskog fakulteta u Rijeci, koja bi u kratkim crtama predstavila važnost marketinga i brendiranja kao nužnih preduvjeta uspješnog plasmana proizvoda.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi odgovorom na mail [email protected] ili [email protected] te na broj 053/646-169.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Povezane objave

Back to top button
Close