PolitikaIzdvojeno

Župan Milinović za RTL: “Ima dvije vrste bajkera, oni koji su pali i oni koji će pasti”

OVO MU NIJE PRVI PUT

Ličko-senjski župan Darko Milinović teže je ozlijeđen u padu s motora na Automotodromu na Grobniku.


Nesreća se dogodila u nedjelju, a Milinović je u padu s motora slomio ključnu kost i zadobio kontuzije.

‘Teško mi je reći u ovom trenutku zašto, negdje pri brzini preko 200, 230 km/h, na kraju ciljne staze mi je prednji kotač proklizao ili zablokirao, ne znam i onda sam pao. Slomio sam ključnu kost i već sam operiran i mislim da bih već danas popodne mogao kući. Oporavak u ovakvim situacijama traje mjesec, dva do pune fizičke aktivnosti, ali što se tiče ključne kosti dobio sam pločicu i nadam se da ću kroz dan-dva prihvatiti se ovih aktivnosti župana.

To nisu fizičke aktivnosti nego ove druge, pa da ću već za dva tri dana biti na poslu. Točno prije dvije godine na isti dan sam čini mi se stradao prvi put isto na Grobniku. Ali to je bajkerski sport. Ima dvije vrste bajkera, oni koji su pali i oni koji će pasti. To je sastavnica tog sporta, to je tako. Bajkeri se nikad ne predaju i nikad ne odustaju, malo više pažnje pa će biti valjda bolje’‘, izjavio je Darko Milinović iz bolničke postelje za RTL.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close