Ličko-senjska županijaPolitika

Župan Milinović na radnom sastanku s predstavnicima udruge AnimalLika

U Kabinetu župana Ličko-senjske županije župan mr. Darko Milinović, dr. med. održao je radni sastanak s  predstavnicima  novoosnovane Udruge za zaštitu životinja „AnimalLika Gospić“.


Tom prilikom predsjednik Udruge g. Milan Stilinović predstavio je ciljeve i aktivnosti  Udruge te je dogovorena daljnja suradnja   u svezi provedbe  novog Zakona o zaštiti životinja na području Ličko-senjske županije. Zaključeno je  kako je potrebno osnovati sklonište za nezbrinute životinje na području Ličko-senjske županije te je Župan izrazio  punu  podršku tom projektu kako u ime Ličko-senjske županije, tako i u svoje osobno budući je i sam veliki ljubitelj životinja.  Predsjednik Udruge g. Stilinović  zahvalio se Županu  te izrazio zadovoljstvo podrškom i usuglašenim budućim aktivnostima.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close