PolitikaIzdvojeno

Župan Milinović moli osobe starije životne dobi da ne izlaze bespotrebno iz kuće

APEL IZ ŽUPANIJE

Na redakciju portala Lika Club upravo je stiglo priopćenje iz Kabineta župana Ličko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

Pozivam sve stanovnike Ličko-senjske županije starije od 70 godina, a koji imaju neke od kroničnih bolesti kao što su bolesti srca, pluća, visokog krvnog tlaka, šećerne bolesti …. da se strogo pridržavaju epidemioloških mjera.

Molim Vas da izbjegavate što je više moguće socijalne kontakte koji bi vas mogli ugroziti. Da budem potpuno jasan molim da ne idete u restorane, kafiće,banke,frizerske salone i da izbjegnete apsolutno svaki kontakt sa bilo kakvim grupama ljudi.

Predlažem Vam također da boravite i kroz šetnje u vlastitom dvorištu i na otvorenom prostoru, u prirodi, ali napominjem bez kontakta sa drugim ljudima. Također, preporučam da ne idete u nabavku, plaćanje računa, kupovinu novina i lijekova. Neka za Vas to odrade mlađi članovi obitelji,rodbina ili prijatelji.

Ukoliko ste samac zatražite pomoć na kontakt telefon 053/572 851 (Gospić), 053/ 771 405 (Otočac), 053/776 533 (Plitvička Jezera), 053/881 013 (Senj) i 053/765 117 (Donji Lapac).

S poštovanjem,

Vaš župan dr. Darko MilinovićČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close