NacionalnaIzdvojeno

Župan Jelić sugerirao kandidata za zamjenika predsjednika HDZ-a, ali ne i za predsjednika

IZ KARLOVAČKE ŽUPANIJE

Damir Jelić, istaknuti član HDZ-a u Karlovačkoj županiji, i župan, svojim priopćenjem pozvao je članstvo da glasa za Tomu Medveda za zamjenika predsjednika HDZ-a.

Zanimljivo je kako nije članovima sugerirao za koga da glasaju kao predsjednika. Pročitajte priopćenje u cijelosti.

 

Poštovani,

Ponukan brojnim upitima vezanim za unutarstranačke izbore  u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, ovim putem iznosim Vam svoj osobni stav i viđenje.

Kao prvo, osobno ću glasovati po savjesti te također pozivam i sve ostale članove da učine isto.  Ukoliko netko želi dati  podršku bilo kojem od kandidata , neka to slobodno učini te  prema vlastitom nahođenju iskaže podršku na osobnoj razini.  U demokratičnom raspoloženju dopustimo svim kandidatima da se predstave  na jednak način.

Htio bih još napomenuti da uz puno poštovanje prema gospodinu Ivanu Penavi, sugeriram našim članovima da na predstojećim unutarstranačkim izborima podrže Tomu Medveda za zamjenika predsjednika HDZ-a, kao kandidata iz naše županije.

Na kraju, pozivam sve članove na moralan odnos i dostojanstvo  u ovim izborima.

Hvala i srdačno,

Damir Jelić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Karlovački.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close