VijestiScena

Župa sv. Mateja u Širokoj Kuli slavi 200 godina postojanja

Župa Svetoga Mateja u Širokoj Kuli ovih dana slavi 200 godina postojanja.


U srijedu, 21.rujna na sam blagdan Svetoga Mateja u 18 sati u crkvi u Širokoj Kuli euharistijsko slavlje predvoditi će don Nikola Tokić, župnik iz Biograda na moru. Od četvrtka do subote, nakon misa trodnevnice koje će u crkvi Svetoga Mateja svakodnevno biti služene od 18 sati, održavati će se i kulturni program. Tako će u četvrtak 22.rujna u Pastoralnom centru u Ličkom Osiku biti predstavljena knjiga „200 godina župe Sveti Matej“.

U petak od 20 sati, isto tako u Pastoralnom centru, održati će se braniteljska predstava „Bitka za Vukovar-kako smo branili grad i Hrvatsku“. U subotu od 20 sati u Širokoj Kuli održati će se prva smotra Kulturno-umjetničkih društava. U nedjelju, 25.rujna u 11 sati svetu misu predvoditi će biskup gospićko-senjski monsinjor Zdenko Križić. Svaki dan trodnevnice svetu misu predvoditi će župnik župe Svetoga Luke u Bačincima u Srijemu, velečasni Darko Rac.

pozivnica-lo
Izvor: lika express

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: hkv.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close