VijestiSport

Zubovići ugostili posljednji hrvatski City Games challenger

Zubovići nedaleko Novalje ugostili su sinoć peti i posljednji hrvatski challenger na ovogodišnjoj City Games turneji.


Posljednju ulaznicu za veliko finale u Viru ugrabila je sinoć ekipa “Šubićevac” i to u tijesnoj i napetoj borbi s ekipom Cesarica iz Karlobaga, koja je sa samo jednim bodom manje završila drugoplasirana. Napeto je bilo i između preostala dva tima, domaće ekipe Bumburak i Padobranaca s Plitvičkih jezera, koji su se nadmetali za broncu. Jači i spretniji na kraju su bili domaćini.

Susret je počeo malo kasnije od planiranog zbog prometne gužve u kojoj je zapeo dio natjecatelja i organizacijskog tima, no to nimalo nije utjecalo na odličnu atmosferu. Gledatelji su mogli uživati u čak sedam različitih igara: spašavanju turistkinja, utrci bačvi, pršutu, utrci magaraca, ribarskim kašetama, utrci vreća i veslu.

Ekipa Plitvičkih jezera odlično je krenula u prvoj igri, no potom bodovno potpuno potonula u idućima. Karlobag je s druge strane započeo loše i tako izgubio ključne bodove, pa nisu pomogle ni pobjede u kasnijim igrama. Šibenčani su igrali konstantno dobro i skupljali bodove, što je bilo ključno za ukupan rezultat, iako su pobijedili u samo jednoj igri.

Bili smo prošle godine u finalu, ali nije ispalo kako smo priželjkivali i završili smo peti. Ove godine se dobro zabavljamo, ali naravno da smo htjeli otići i do finala. Očekivali smo više morskih igara večeras, ali i ovako smo uspjeli doći do zlata,” kazao nam je kapetan Šubićevca iz Šibenika, dodajući kako u finalu prije svega očekuje druženje i zabavu.

Za titulu najbolje hrvatske ekipe u Viru će se 10. kolovoza boriti Valpovo, Ploče, Šibenik (A je to), Krk, Šibenik (Šubićevac) i domaća ekipa Vira. Hrvatski prvak potom kreće u međunarodni dio natjecanja, koji je na rasporedu od 25. do 27. kolovoza u Biogradu na Moru.

City Games Novalja, Zubovići – rezultati:

1. ŠIBENIK, Šubićevac
2. KARLOBAG, Cesarica
3. ZUBOVIĆI, NOVALJA, Bumburak
4. PLITVIČKA JEZERA, Padobranci

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Jan Mastrović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close