Turizam

Zračna luka Lennart Meri Tallinn u Estoniji može se pohvaliti zanimljivim sadržajem

Zamislite da dok čekate let možete vježbati, voziti bicikl i slično. Dobrom dijelu vas možda ovo uopće ne bi palo na pamet, no onima koji bez sporta ne mogu zamisliti dan, ova novost na estonskom aerodromu svakako je dobrodošla!


Prva teretana na aerodromu u Europi otvorena je u zračnoj luci Lennart Meri Tallinn u Estoniji i potpuno je besplatna za putnike. Zapravo, poštenije je reći kako je za početak stavljeno tek nekoliko sprava u blizini odlaznog “gejta” broj 6, ali i to će biti dovoljno svim ovisnicima o vježbanju.

Teretana je opremljena trakom za trčanje, steperom, biciklima i s još nekoliko sprava. Sljedećih mjeseci priprema se obogaćivanje sadržaja, pa čak i angažiranje trenera koji bi bio na usluzi aerodromskim sportašima. Piše punkufer.dnevnik.hr

Više na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close