VijestiGrad ZagrebScena

Zoran Predin i Matija Dedić izvode čitave “Tragove u sjeti”

Ovaj utorak, 28. 2. u 20 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se koncert koji će nesumnjivo obilježiti čitavu godinu: dvojica istinskih velikana, čuveni kantautor Zoran Predin i naš najveći pijanist Matija Dedić po prvi puta će u sklopu istoga nastupa izvesti sve pjesme obuhvaćene dvama fantastičnim albumima “Tragovi u sjeti”.


“Tragovi u sjeti 2” objavljeni su prošle godine u izdanju Croatia Recordsa te su, očekivano, naišli na izuzetnu hvalu kritike i publike koja je objeručke prihvatila tu nevjerojatnu suradnju. Govoreći na tadašnjem predstavljanju albuma, glasoviti kritičar Hrvoje Horvat izjavio je: “Imati jednog od ove dvojice izvođača, bilo bi zadovoljstvo svakom diskografu. Surađivati s obojicom na zajedničkom projektu definitivno je trostruka dobitna kombinacija – umjetnicima, diskografu i slušateljima.”

Na albumu se nalazi 12 pjesama od kojih su neki prekrasni prepjevi poznatih pjesama kao što su Moja voda”, “Zažmuri”, “Potraži me u predgrađu” i “Odlazak”, koje su obilježile ovdašnju glazbu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close