VijestiScena

Zoni iz Dječaka predstavlja svoj prvi solo singl “Kad se smiješ”

Zoni iz Dječaka predstavlja prvi službeni solo singl. Riječ je o pjesmi “Kad se smiješ”. Tekst, produkciju, miks i master potpisuje Zoni, a glavni dio refrena Ivo Sivo, koji je i sam nedavno objavi singl “Prokleti gejmer”.


Pjesma je stvorena kao posveta ljepoti neverbalnog razumijevanja s voljenom osobom, ljepoti pogleda, osmijeha i ugodne šutnje kojoj nisu potrebne riječi. Kad smo krenuli s produkcijom spota, plan je bio da nađemo ženu koja za koju se ne bi moglo reći da je klasično lijepa, ali koja ima lijep osmijeh. Tako bi spot dobio na realnosti u odnosu na sve druge spotove u kojima se pojavljuju modeli klasične ljepote, koje se tretira kao komad scenografije ili nakita, a njen osmijeh i topao pogled bi bili iznad svega. Ispalo je da žene koje nisu klasično lijepe baš i nisu voljne stati pred kameru, pa kad već nisam uspio naći takvu ženu, odlučio sam izgledom našeg modela prenaglasiti emocije i optimizam pjesme. Inspiraciju sam uzeo od japanskog animea. Tako je ona u spotu poseban utopijski svijet, kojemu mogu pristupiti samo kad sam s njom”, objasnio je Zoni.

Za pjesmu je snimljen spot u režiji i montaži samog Zonija, snimatelj je bio Milan Latković, a postprodukciju su odradili zajedno. U spotu glumi Ana Arabella Maslov.


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close