SvijetKarijeraIzdvojenoPromo

Znate li tko je Kralj mjeseca? Lička tvrtka pokrenula zanimljivu marketinšku priču, a sir se prodaje i preko Facebooka

NA FACEBOOKU

Lička tvrtka koja svoje početke ima na proplancima Velebita, u Krasnu, od veljače pojačano radi na marketinškim aktivnostima


Sirana Runolist, tvrtka Vladimira Tomaića iz Krasna, poznata je lička proizvodnja sira koja ima tradiciju od gotovo 28 godina. S mnogo uspona i padova, došli su do poslovanja koje nasljeđuju i mlađe generacije.

Početkom ove godine odlučili su se za aktiviranje marketinških aktivnosti, a Igor Tomaić kaže povodom toga;

Odlučili smo se za aktiviranje Facebook stranice “Sirana Runolist” koja postoji već nekoliko godina, na način da putem nje češće i kvalitetnije komuniciramo naše proizvode, njihove kvalitetu, te opciju kupnje preko Facebooka.

Facebook stranica od veljače bilježi povećani broj pratitelja, a dosad su provedene i već tri kampanje. Za sireve Runolist, Škripavac i Lički, došle su brojne narudžbe iz cijele Hrvatske.

Putem inboxa komuniciramo s našim fanovima, šalju nam svoje narudžbe, i mi direktno šaljemo robu na njihov kućni prag. Cijena dostave za sve proizvode iznad 100,00 kuna naručene robe je besplatna, a roba obično stiže na prag za 2-3 dana – kaže Tomaić iz Runolista.

Pokrenuta je i Facebook trgovina u kojoj možete vidjeti prve proizvode

Sirana je pokrenula i svoju Facebook trgovinu, te se trenutno radi na dodavanju cijelog asortimana proizvoda. Očekuju da će sve biti ažurirano kroz travanj, a već sada je dostupno 10-ak artikala koje možete pregledati ovdje, dok su svi s cijenama već navedeni u Bilješkama na Facebook stranici ovdje.

Još jedna novost – Kralj mjeseca

Posljednja novost Sirane je kampanja pod nazivom “Kralj mjeseca”. Riječ je o tituli koju jedan sir dobiva za jedan mjesec. Za prvi sir koji je dobio tu titulu, izabran je sir Runolist. U travnju tako #SLičkihPašnjaka možete dobiti Runolist koji je dobio veliki broj nagrada.

Naručite svoj sir preko Facebooka

Nove pogodnosti za sve Facebook narudžbe koje su osmislili iz Sirane;

  • besplatna dostava za sve narudžbe iznad 100,00 kuna
  • brza dostava putem poštanskih kurira na vlastitu adresu

Za narudžbe se javite u inbox Facebook stranice Sirana Runolist, ili na broj mobitela; 098/1862-905.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close