Lifestyle

Znate li što vas čini lošom, a što dobrom prijateljicom?

Znate li koje su odlike dobre prijateljice, a što vas čini lošom prijateljicom? Saznajte to u nastavku


DOBRA PRIJATELJICA

1. Svi uvijek traže vaš savjet. Kada naiđu na neki problem, prijatelji prvo zovu vas. Pažljivo slušate ljude i objektivni ste pa vam se svi obraćaju kada im zatreba savjet. Vaše mišljenje za njih je važan faktor prilikom donošenja odluke, što znači da ste važan faktor u njihovom životu.

2. Osoba ste od povjerenja. Znate čuvati tajnu, a to je velika kvaliteta. Upravo zato ljudi vam vjeruju i spremno vam povjeravaju svoje najintimnije tajne.

3. Ne osuđujete. Svjesni ste da svatko ima svoj životni put koji možda nije u skladu s vašim stavovima ili svjetonazorima, ali nikada zbog toga nećete odbaciti dragu osobu. Jednostavno nemate naviku osuđivati druge ljude zbog njihovih životnih odabira ili odluka.

4. Iskrenost vam je na prvom mjestu. Nikada ne lažete, čak i ako znate da će istina možda povrijediti drugu osobu. Na kraju dana, istina je uvijek manje bolna od laži, a vaša iskrenost još je jedan od razloga zbog kojih vas prijatelji toliko cijene i vole. Ne bojite se izraziti svoje mišljenje, ali uz to također ne zaboravljate pružiti potporu prijateljima bez obzira na to slažete li se s njima ili ne. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close