Scena

Znate li prava imena ovih slavnih osoba?

Da bi postali poznati, glazbenici i glumci morali su osim na šminki i frizuri, ‘poraditi’ na svom imidžu. Njihova prava imena rijetko tko zna, a bili su primorani promijeniti ime koje su im nadjenuli roditelji kako bi bili ‘upečatljiviji’ pa tako postali uspješniji.


Nicki Minaj

Iako je svima poznata pod imenom Nicki Minaj (34), pravo ime reperice iz Trinidada i Tobaga je Onika Tanya Maraj.

 

Miley Cyrus 

Miley Cyrus (24) rođena je kao Destiny Hope Cyrus. Umjetničko ime uzela je još kao 15-godišnjakinja, a to je zapravo nadimak koji joj je otac dao jer je ‘stalno bila nasmiješena’.

Edo Maajka

Reper je javnosti poznat kao Edo Maajka (38), a njegovo pravo ime zapravo je Edin Osmić.

Lady GaGa

Kada bismo čuli ime Stefani Joanne Angelina Germanotta, vjerojatno ne bi znali o kome se radi. Samo najvećim obožavateljima poznato je pod ti imenom rođena Lady GaGa (30). Glazbenica je rekla kako se preimenovala jer ju je bivši dečko tako zvao, ali i zbog njene omiljene pjesme The Queena ‘Radio GaGa’.

Katy Perry

Katy Perry (32) zapravo se zove Kathryn Katy Hudson. Prije nego što je postala planetarno popularna, pjevala je kršćansku glazbu te je tada objavila album ‘Katy Hudson’. Nije htjela da je mijenjaju s Kate Hudson pa je uzela majčino djevojačko prezime. Ako ste se iznenadili kada ste pročitali ova imena, mogli biste se šokirati kada čujete prava imena nekih naših estradnih zvijezda.

Jasmin Stavros

Samo neki znaju da je Jasmin Stavros (62) rođen kao Milo Vasić. Glazbeniku je umjetničko ime smislio Rajko Dujmić. – Kako ti se majka zove? Ja kažem Jasna, aha onda si Jasmin. Dobro me pogledao pa me promatrao iz profila i rekao da imam grčki nos. Otkrio sam mu da mi je pradjed bio Grk, a on je odgovorio da ću se zvati Jasmin Stavros – ispričao je jednom glazbenik.

Više na 24sata.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close