Tech

Znate li za ove mogućnosti Snapchata?

Snapchat je popularna, ali i moćna aplikacija. Vjerojatno ne znate ni pola njenih mogućnosti. Posvetite joj nešto vremena i otkrijte ih. Isplati se


Evo nekih manje poznatih mogućnosti koje Snapchat nudi.

Postoji Snapchat web adresa (URL)
Odnedavno postoji način kako svoj URL na Snapchatu možete pridodati web odredištu ili korisničkom računu na Twitteru. Upotrijebite ovaj format kako bi ga pronašli:

https://www.snapchat.com/add/YOURNAME

Imajte na umu kako ne funkcionira ako ga ne koristite na mobitelu.

Postoje imenici s poznatima i slavnima
Snapchat.codes jedan je od prvih u kojem možete naći popularne korisnike iz svih domena, poput poznatih blogera, slavnih osoba, komičara, umjetnika i drugih zanimljivih ljudi.

Surfate li po Snapchatu na laptopu, upotrijebite svoj mobitel kako bi dodavali ljude. Otvorite Snapchat i usmjerite ga na snapkod na web odredištu. Kad vidite snapkod osobe koju želite dodati, pritisnite zaslon i održite pritisak. Pojavit će se opcija dodavanja te osobe kao prijatelja.

Više čitajte na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: http://ensegundos.do/

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close