Znate li koje je sjedalo u avionu najbolje?

Tena Brnad

Svaki avion otprilike izgleda isto, a ovisno o tome što želite raditi na letu i što želite izbjeći, birajte sjedala koja će vam to omogućiti. Donosimo pet najboljih mjesta


1. Za noge – u zadnjem redu. Ona imaju najviše prostora ispred sjedala jer je prostor ostavljen s namjenom, s obzirom da se tu ljudi najviše skupljaju prije izlaska iz zrakoplova.

2. Za spavanje – kraj prozora. Možete se osloniti na prozor i bit će vam lakše odrijemati nego ako ste u sredini ili kraj prolaza.

3. Za ruke – ako vam smeta što nemate dovoljno mjesta za okretanje i za ruke, birajte mjesta kraj prozora u izlaznim redovima. Ona obično nemaju naslone za ruke, a jednake su veličine pa imate malo više mjeta za laktove i ruke.

4. Za bebu – u stražnjem dijelu aviona. Blizu vam je toalet i stolovi za presvlačenje kao i topla voda ili druga pomoć avionskog osoblja, piše Reader’s Digest.

5. Za manje turbulencije – nikad se ne zna kada će se dogoditi. No najmanje se osjećaju na sjedalima iznad krila i u prednjem dijelu zrakoplova.

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: 24sata.hr | Foto: pexels

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u