Scena

Znate li koja je božićna pjesma najpopularnija?

Ovih dana sa svih strana do nas stižu zvuci božićnih pjesama, pa je zanimljivo vidjeti koja je od njih najpopularnija, piše 24sata


Naime, Spotify je objavio listu najčešće skidanih pa tako i najpopularnijih božićnih pjesama. Na prvom mjestu je, dakle nosi titulu najpopularnije božićne pjesme na svijetu, naravno, Mariah Carey s ‘All I Want For Christmas Is You’. Podsjetimo, nedavno je objavljeno da Mariah svake godine na ime prava za izvođenje te pjesme utrži više od 3 milijuna kuna.

Slijedi nekada popularna grupa Wham s ‘Last Christmas’, a Michael Buble s pjesmom ‘It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas’, je treći. U prvih pet najpopularnijih pjesama našla se i mlađa generacija. Četvrti je Justin Bieber s ‘Mistletoe’, a peta je Ariana Grande s hitom ‘Santa Tell Me’.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close