VijestiGrad ZagrebScena

Znate li koji DJ iz Like za Doček 2017. svira u centru Zagreba?

Ako ste se pitali ima li Hrvatska uspješnih DJ-a iz Ličko-senjske županije, odgovor je svakako potvrdan. Nekoliko njih, a ako uzmemo u obzir činjenicu da se “cijena” tj. “kvaliteta” postiže velikim nastupima, za Doček Nove 2017. godine istaknuo se Danijel Vidmar iz Otočca.

Umjetničkog imena DJ Danny Black, već u tinejdžerskoj dobi otkriva klupsku scenu, a ljubav prema glazbi sve je veća nakon prvih javnih nastupa. Karijera je počela prije osam godina, 2008. svirkama u klubovima, beach barovima i raznim događanjima.

Iako osobno preferira house glazbu u svojim setovima, u istima se također osjete utjecaji različitih glazbenih stilova. Kako se na svakom svom nastupu trudi osjetiti publiku i prenijeti svoju prepoznatljivu energiju na njih, njegovi setovi nikad nisu unaprijed pripremljeni već nastaju u trenutku što pridonosi odličnoj atmosferi i oduševljenju publike koja uvijek traži više, a upravo to je ono što ga inspirira da u svom poslu bude još bolji. Glazba koju prezentira za DJ pultom odabire prvenstveno slijedeći svoje emocije.

Pošto sam prošle godine po prvi put bio pozvan da odradim Doček u VIP Travel Caffeu i svi su bili pozitivno iznenađeni energijom koju sam pružio, kratkim razgovorom smo se dogovorili da svi zajedno i ove godine napravimo najbolji tulum u centru Zagreba. Plesa i zabave sigurno neće nedostajati a on što možete očekivati od mene je odlična muzika i pozitivna energija za koju se nadam da će vam pružiti  ono najbolje što i očekujete za ovu Novu godinu! – izjavio je Danijel za LIKACLUB.

Za sve one koji još nisu osmislili plan za Doček, DJ Danny Black nastupa u Bogovićevoj ulici u Zagrebu – VIP Travel Caffe. Sretna Nova!

15782629_729912370507589_148742162_n-1

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: GOXMAG

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close