GastroTurizamIzdvojeno

Znamo koji je najbolji lički restoran, odabrali su čitatelji Lika Cluba

BRZO LIČKO

Pitali smo vas koji je najbolji restoran u Lici, evo kako ste odgovorili.


Na Facebook stranici Lika Cluba, u sklopu serijala pitanja “Brzo ličko”, pozvali smo čitatelje da nam napišu koji je lički restoran po njihovom mišljenju – najbolji.

Objava je u kratkom vremenu prikupila više od 300 komentara Ličana i ljubitelja Like iz cijele Hrvatske, a u trenutku pisanja ovog teksta rezultat je bio sljedeći:

Borba za prvo mjesto je bila tijesna, a vodila se između dva restorana koja su osvojila daleko najviše glasova čitatelja.

Restoran Maki u Budačkoj ulici u Gospiću sa 56 glasova čitatelja nalazi se na prvom mjestu ove male ankete, a slijedi  Bistro Ribič iz Otočca koji je osvojio samo 7 glasova manje od Makija.

Jednako napeta je bila borba za treće mjesto. Restoran Prašina iz Podoštre osvojio je samo jedan glas više od restorana Zlatna Potkova u Gospiću i našao se na trećem mjestu ovog popisa.

Na petom mjestu najboljih restorana prema izboru čitatelja Lika Cluba nalazi se Pizzeria Ruspante u Sincu.  Čitatelji su pohvalili i Macolu, Malo misto, Hotel Zvonimir, Mirni kutak, Hotel Ana, Vilu Velebita, Hostel Sveti Rok, Degeniju i brojne druge, što dokazuje da se Lika zaista ima čime pohvaliti kada je gastronomija u pitanju.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close