VijestiZdravlje

Znakovi koji otkrivaju da je vrijeme za prekid

Kada s distancom razmišljamo o svojim prekinutim vezama, uvijek se sjetimo trenutaka koji su nam nagovijestili nadolazeće probleme zbog kojih smo naposljetku završili ljubavni odnos. U nastavku pogledajte prema kojim znakovima već na početku veze možete prepoznati lošeg partnera


1. Omalovažavanje.
Porječkali ste se i partner vam je usred rasprave rekao da ste glupi? Trenutak ljutnje nikada nije isprika za omalovažavanje ili korištenje pogrdnih riječi. Psiholozi kažu da takvo ponašanje ukazuje na nedostatak poštovanja.

2. Neslaganja oko raspodjele kućanskih poslova.
Partner od vas očekuje da sve radite sami, bez njegove asistencije i nema namjeru pomagati vam? U trenutku kada ćete napredovati na poslu ili dobiti dijete to će postati nepremostiv problem između vas dvoje. Zbog toga ga morate riješiti na vrijeme jer će u suprotnom eskalirati i dovesti do trajnog nezadovoljstva.

3. Povezanost s bivšom partnericom.
Neki muškarci ostaju u dobrim odnosima s bivšim djevojkama. Međutim, ako se ona redovito ‘uvlači’ u vašu svakodnevicu i partner često priča o njoj, postoji velika vjerojatnost da još uvijek gaji osjećaje prema njoj koji nisu samo prijateljski. Ako vam prisustvo bivše partnerice u vašem životu stvara neugodu, obavezno razgovarajte s partnerom i pokušajte to riješiti jer ovakve situacije u vama mogu stvoriti veliku nesigurnost.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close