Moda

Znakovi da je vrijeme da svom grudnjaku kažete zbogom!

Mnoge žene žrtvuju osjećaj udobnosti i ne razmšljaju o tome imaju li dobar grudnjak. U nastavku pogledajte znakove koji upućuju na to da je vrijeme za kupovinu


1. Smršavjeli ste ili se udebljali.

Svaki put kada dođe do veće promjene u vašoj tjelesnoj težini, vrijeme je za novi grudnjak jer se gubitkom ili dobivanjem kilograma mijenja i veličina grudi. Vi možda golim okom ne primjećujete tu promjenu, ali ona se dogodila i zato ne trebate previše razmišljati o tome trebate li stari grudnjak zamijeniti novim. Odgovor je – obavezno.

2. Grudnjak se rastegnuo.

Kako žete znati je li uistinu rastegnut ili samo krivo podešavate naramenice i pojas grudnjaka? Ako vam se pojas stalno ‘penje’ uz leđa i zbog toga svaki put morate nanovo zatezati naramenice, to znači da je grudnjak u potpunosti izgubio strukturu i oblik.

3. Iznošen je.

Kvalitetni grudnjak stvarno može trajati nekoliko godina, ali isključivo ako se o njemu pravilno brinete. To znači da redovito rotirate grudnjake koje imate, nosite ih naizmjence i perete ga ručno. Naravno, većina nas grudnjake ipak pere u perilici za rublje i imamo običaj često nositi jedan te isti grudnjak dok se ne rastegne pa je njihov rok trajanja znatno kraći.

Kada se spužvice ili pjena unutar košarica počinje gužvati ili iz pojasa i naramenica počinju izlaziti male trakice elastina, grudnjak je iznošen i treba ga zamijeniti.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close