Zdravlje

Znakovi da je vaša veza u krizi

Neke ljubavi jednostavno moraju završiti. Da je ljubavni odnos između dvoje ljudi pred krahom pokazuju jasni znakovi koje je nemoguće ne primijetiti


1. Razgovarate, ali ne komunicirate.

Ne morate svaki dan voditi dubokoumne filozofske razgovore o svojim emocijama, ali ako tjednima ili mjesecima s partnerom niste vodili ni jedan značajan razgovor, to je pokazuje da u vašoj vezi ili braku nešto ne valja.

Površni razgovori prvi znak distance u odnosu i stvaraju skoro pa nepopravljivu razjedinjenost. Nemojte zaboraviti da dobra komunikacija nije samo iznošenje vlastitog mišljenja nego i međusobno slušanje.

2. Više ni ne pokušavate pronaći vremena za zajedničke aktivnosti.

Ni jedan par ne može biti zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Međutim, svi parovi morali bi u tjedan dana naći vremena za kvalitetno druženje. Ne morate nužno izaći van, možete ostati kod kuće, ali vaša zajednička aktivnost mora biti produktivna.

Ako radije provodite vrijeme s prijateljima ili sami nego s partnerom, razmislite zbog čega se to događa i kako ćete u sebi opet probuditi interes za partnera.

3. Ne slažete se oko toga trebate li imati djece.

Pitanje djeteta jedno je od onih koje može slomiti vezu. Vi ste spremni za dijete, a vaš partner nije ili je pak situacija obrnuta – ove situacije često su razlog svađa koje pak izazivaju osjećaj zamjeranja.

Stručnjaci savjetuju da se u tom slučaju pokušate shvatiti zbog čega vaš partner ne želi isto. Uvjeravanje nikako nije rješenje, baš kao ni pokušaj da partnera silite da mijenja svoje mišljenje. Jednako tako, on bi trebao uvažavati i pokušati shvatiti vaš stav prema djeci.

Više čitajte na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close