GastroLifestyle

Zlato i srebro za Paški sir

Uspješan novaljski poduzetnik Krunoslav Vidas na Međunarodnoj manifestaciji maslinara Mediterana i Međunarodnoj manifestaciji poljoprivrednika Mediterana održanima u Splitu protekli vikend, osvojio je čak tri vrijedne nagrade.

U njegovim rukama tako je završila Velika zlatna plaketa za paški sir, srebrna medalja za ekstra djevičansko maslinovo ulje te zlatna medalja za paški sir u maslinovom ulju.  Vrijedi istaknuti kako je OPG Vidas na ovoj manifestaciji zlatnu medalju za svoj paški sir u maslinovom ulju primio već šestu godina za redom.

Manifestacija je okupila sve najbolje proizvođače maslinovog ulja i drugih poljoprivrednih proizvoda s cijelog Mediterana, zbog čega ove nagrade imaju iznimnu težinu.

Slijedom tih velikih priznanja u uredu Gradonačelnika Grada Novalje Ante Dabe održano je prigodno primanje cijenjenog  OPG-ovca i uspješnog poduzetnika Krunoslava Vidasa, na kojem mu je gradonačelnik čestitao na osvojenim nagradama, ali i zahvalio na promociji Novalje.

Nadamo se da će se sve više OPG-ova prezentirati na ovaj način, a uloga Grada Novalje je u tome vrlo bitna. Moramo poticati OPG-ove te tvrtke koje se bave poljoprivredom uz modernizaciju poslovanja, kako bismo osigurali opstojnost i konkurentnost naših autohtonih proizvoda“ , naglasio je gradonačelnik i dodao kako će se time stalno unaprjeđivati  kvaliteta, raditi na gospodarskom i turističkom razvoju Grada te povećati mogućnost zapošljavanja mladih i njihov ostanak na otoku.

Stoga je upravo Krunoslav Vidas istaknut kao hvalevrijedan primjer takvog rada.  Ambiciju i angažman ovog uspješnog poduzetnika potvrđuju i konstantna posvećenost održavanju standarda kvalitete te razvoj novih proizvoda uz novi način promocije tih proizvoda, ali i Grada Novalje i cijelog otoka Paga.

Tekst/foto: pressČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close