Film i TVScena

Zlatna malina: Ovo je najgori film 2015. godine

Prije dodjele Oscara već se tradicionalno dodjeljuje nagrada koju nitko u filmskom svijetu ne želi dobiti – Zlatna Malina.


Erotska uspješnica “Pedeset nijansi sive” osvojila je najviše Zlatnih malina (Razzie Awards), ‘nagrada’ za najgora ostvarenja filmske industrije u protekloj godini i preimenovana je u ‘Pedeset nijansi smeća’, dok je holivudska zvijezda Sylvester Stallone dočekao da mu organizatori odaju priznanje za napokon dobro odigranu ulogu i dodijele mu posebnu nagradu za ‘iskupljenje’.

Pedeset nijansi sive’, film temeljen na bestselleru E.L. James i apsolutni hit studija Universal Pictures koji je zaradio 571 milijun dolara, dominirao je na proglašenju najgorih koje se tradicionalno organizira večer uoči Oscara. Glavni glumci Jamie Dornan i Dakota Johnson proglašeni su najgorim glumcem i glumicom, a film je ovjenčan i Malinom za najgori scenarij te zajedno s ‘Fantastičnom četvorkom’ za najgori film.

Pročitajte više na tportal.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close