Ličko-senjska županijaKarijera

„Zlatna kuna“ najuspješnijim trgovačkim društvima u županiji

NAJAVA

Svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Otočac održat će se u četvrtak, 14. listopada, u 11 sati, u hotelu Zvonimir u Otočcu, na adresi Kralja Zvonimira 28.


Na sjednici će se dodijeliti priznanja HGK, plakete “Zlatna kuna” najuspješnijim trgovačkim društvima u Ličko-senjskoj županiji u 2020. godini u kategoriji malih, srednjih i velikih trgovačkih društava, kao i posebna priznanja tvrtkama za obljetnice uspješnog poslovanja i doprinosa razvoju gospodarstva.

Plaketa „Zlatna kuna“, tradicionalno godišnje priznanje HGK za uspješnost i izvrsnost poslovanja najboljoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki dodjeljuje se na temelju rangiranja pokazatelja dobivenih obradom podataka iz godišnjih financijskih izvještaja poduzetnika.

Na sjednici će dr. sc. Zvonimir Savić, glavni ekonomist HGK i savjetnik premijera za ekonomska pitanja, sa suradnicima predstaviti Nacionalni plan oporavka i otpornosti, s naglaskom na mogućnosti za poduzetnike.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: ŽK Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close