Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Zlatko Fumić se kandidirao za načelnika Brinja, ide po novi mandat

BRINJSKA POLITIKA

Zlatko Fumić, aktualni načelnik Brinja, odlučio se za novu bitku i nove četiri godine mandata u Općini Brinje.


Događanju su pristutvovali i čelnici HDZ-a Ličko-senjske županije, Marijan Kustić i Ernest Petry. Načelnik Fumić isticao je kako je njegov tim mlad, kako ima potencijala i ide u sigurnu pobjedu pri čemu će većinu mandata osvojiti s HDZ-om.

U svom govoru istaknuo je i kako je i dalje ponosan na svoju izjavu o “klanjanju” Plenkoviću, te da bi to opet ponovio, iako su ga zbog toga mnogi prozivali. Fumić je zatim predstavio svoj tim, pri čemu se u njemu nalaze visokoobrazovane i mlade osobe, od čega je jedna čak 1996. godište. Pravnici i stručnjaci koje je predstavio ono su čime ide po novi mandat i čime smatra da će premoćno pobijediti listu Darka Milinovića u Brinju.

S druge strane, Kustić je ispred HDZ-a dao bezrezervnu podršku Fumiću u Brinju, te pozvao sve prisutne da sudjeluju u kreiranju novog poglavlja Ličko-senjske županije.

Ernest Petry istaknuo je kako je imao odličnu suradnju s Fumićem, te da istu očekuje i kad bude župan Ličko-senjske županije.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: TV Loki

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close