Politika

Zlatko Fumić: HSS na izbore ide u koaliciji s HDZ-om

Predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije i načelnik općine Brinje Zlatko Fumić potvrdio je za LikaClub da će HSS na predstojeće prijevremene županijske izbore u LSŽ ponovno ići u koaliciji s HDZ-om. Pregovori o kandidatima i listama kao i programu s kojim će izaći pred birače su u tijeku, rekao je Fumić dodajući kako će na listi HSS imati više kandidata na koalicijskoj listi nego na prošlim izborima.


HSS je inače na glasovanju o proračunu za 2019. bio suzdržan. HSS je na prošle izbore išao u koaliciji s HDZ-om kada je na čelu Ličko-senjske županije bio Darko Milinović, koji je u međuvremenu izbačen iz HDZ-a. HSS će tako suradnju nastaviti s novim predsjednikom HDZ-a LSŽ Marijanom Kustićem. Podsjetimo, Fumić je uoči prošlih lokalnih izbora u županiji rekao kako HSS ide u koaliciju s HDZ-om na temelju odluke Glavnog odbora da će podržati “sve dobre prijedloge župana Darka Milinovića koji su na dobrobit Ličko-senjske županije”.

“Mi se ne želimo miješati u ničije ‘ratove’ već nam je na prvom mjestu boljitak naše županije”, rekao je tada Fumić.

Načelnik Fumić danas će s ministrom državne imovine Goranom Marićem u Vatrogasnom domu potpisati Ugovor o darovanju nekretnine u Križpolju, kojim će se poduzetnička zona Brinje – Križpolje u vrijednosti 22 milijuna kuna ponovno vratiti općini nakon što ju je 2012. preuzela država. Na potpisivanju će, osim načelnik Fumića i ministra Marića biti nazočan i saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Foto/Facebook/Općina Brinje

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close