VijestiSportLifestyle

Zlatko Dalić: “Čitava hrvatska nogometna obitelj je uz Josipa!”

Lijepa vijest stiže iz Varaždinskih toplica, gdje se na rehabilitaciji nalazi mladi Gospićanin Josip Kolačević koji je prije Božića prilikom pada doživio tešku ozljedu.


Kako bi mu dali dali podršku i zaželjeli brzi oporavak, Josipa su jučer posjetili izbornik Zlatko Dalić, direktor natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja u Hrvatskom nogometnom savezu Marijan Kustić i predsjednik NS Varaždinske županije Nenad Horvatić.

Došli smo Josipu u posjet kako bi mu dali podršku u oporavku, da što prije ozdravi. Znate, djeca su naša budućnost, na mladima svijet ostaje. Vjerujem kako je naš dolazak kod njega stvorio dodatni motiv da zagrize i što prije se oporavi. Čitava hrvatska nogometna obitelj je uz njega, svi smo jedno veliko srce kad se radi o mladima. Jer, oni su najbitniji, rekao je izbornik Dalić za net.hr.

Prije nezgode Josip je igrao nogomet i rukomet u Gospiću. Ovaj mladi gospićki sportaš je veliki navijač Vatrenih i posjet izbornika ga je jako razveselio, a dobio je na poklon dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Foto: Jelena Kolačević / Facebook

 

 

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Jelena Kolačević / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close