Ličko-senjska županijaKarijera

ŽK OTOČAC: Nastavak drugog modula projekta DMK Startup Hub

ONLINE EDUKACIJE

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac, nakon ljetne stanke najavljuje nastavak online edukacija u okviru drugog modula projekta DMK Startup Hub – „Destinacijski lanac vrijednosti“.


Projekt DMK Startup Hub pokrenut je 2020. godine u partnerstvu Županijske komore Otočac i Županijske komore Karlovac. Radi se o inspirativnom radnom okruženju u kojem radimo na DMK rješenjima relevantnim za šire tržište, na osnovi iskustva lokalnog okruženja, u kontekstu razvoja održivih turističkih proizvoda i trendova u suvremenom turizmu. Ciljne skupine ovog projekta su postojeće DMK (destinacijske menadžment kompanije), gospodarski subjekti koji žele u svojem sastavu pokrenuti DMK, turističke agencije koje se žele restrukturirati u DMK, ostali poduzetnici u turizmu, udruge, organizacije i pojedinci koji imaju neke važne kompetencije – turistički, planinarski, speleološki, cikloturistički ili drugi vodiči, osobe s raznim zanimanjima i hobijima iz područja kreativnih industrija, stručnjaci iz raznih struka koje mogu biti dio turističkog proizvoda.

Unutar svakog edukacijskog modula sadržano je nekoliko tema od kojih se svaka obrađuje kroz tri radionice, koje se provode online i besplatne su za članice HGK, a održavaju se u razmacima od dva tjedna. Sva predavanja se snimaju i dostupna su sudionicima naknadno. Pored snimki predavanja koja su dostupna samo onima koji se uključe u projekt, na web stranici projekta javno je dostupna Virtualna biblioteka sa svim prezentacijama, korisnom literaturom i radnim materijalima koja se redovito ažurira.

Treća online radionica / webinar iz drugog modula na temu „Sastavnice poslovnog modela, marketinškog i poslovnog plana za mala i mikro turistička poduzeća“ je besplatna radionica za postojeće i nove poduzetnike zainteresirane za pokretanje poduzetničkog pothvata u turizmu, a održati će se online u tri bloka u trajanju po 120 minuta koji uključuje predavanje i konzultacije i to prvi 7. listopada, drugi 22. listopada i treći 4. studenog s početkom u 10:30 sati putem platforme Microsoft Teams.

Sastavni dio radionica su individualne i skupne konzultacije sa sudionicima, u svrhu rješavanja pojedinačnih izazova sudionika. Edukaciju provodi Centar za odgovorni turizam iz Karlovca. Za uključenje u radionice iz drugog modula potrebno je popuniti iskaz interesa na poveznici PRIJAVA.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close