LifestyleZdravlje

U “Životu na vagi” skidat će kilograme i jedan Ličanin!

Večeras započinje novi RTL-ov showŽivot na vagi’  koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima, a njima će se baviti i podučavati ih zdravim životnim navikama treneri, nutricionisti i liječnici. S suvišnim kilogramima borit će se osamnaest kandidata, a među njima se nalazi i jedan Ličanin.


Ante Rukavina je najmlađi muški kandidat. Ima 21 godinu i dolazi s Plitvičkih Jezera gdje živi s obitelji. Najmlađi je od petero djece i jedino muško dijete svojih roditelja, a u show ulazi sa 128,7 kilograma.

Ima četiri starije sestre koje su mu, kako kaže, najviše udovoljavale u njegovim lošim hranidbenim navikama. Kada god bi zaželio nešto slatko ili slano, seke su pronašle načina da njihov mlađi brat ne bude gladan. Sve su sestre započele obiteljski život, dok je i Ante tako mlad već na tom putu. Naime, djevojka Marija, koja također živi na Plitvičkim Jezerima, bodrila ga je cijelim putem i rekla kako će ga čekati kada se vrati.

S 18 godina, imao je problema s kockanjem. Kaže da je to jedno loše razdoblje života koje je iza njega iz kojega se izvukao samo, i jedino, zahvaljujući potpori svoje obitelji. Nedostaje mu disciplina oko zdrave prehrane i tjelovježbe koju bi volio naučiti kroz sudjelovanje u emisiji, donosi rtl.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL televizija

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close