Lifestyle

Životne situacije koje će vam pokazati imate li uz sebe najbolju prijateljicu

Lako je naći dobre prijatelje, ali one najbolje se ne nalazi – njih stvara život. Na mnogim životnim situacijama možete prepoznati imate li uz sebe pravu prijateljicu, a mi vam donosimo listu njih 10 koji dokazuju da ste jedna drugoj uistinu najbolje prijateljice


1. Redoviti ste gost na njezinim obiteljskim druženjima. Rođendani, krstitke, novogodišnji tulumi, roštilji – sve su to događanja na koja pozivate svoju prijateljicu i na koja ona poziva vas. Poznajete sve članove svojih obitelji i često se s njima družite, a u domu svoje prijateljice osjećate se kao u vlastitom.

2. Jedino vaša prijateljica zna sve vaše ‘neugodnjake’. Svi smo doživjeli neugodne situacije zbog kojih nas i dan danas oblije crvenilo kada ih se prisjetimo. Nikada ih ne prepričavamo nikome osim najbolje prijateljice i jedino se s njom možemo pošteno nasmijati tim događajima.

3. Bez problema se ‘kritizirate’. Ako se prijateljica vrati iz frizerskog salona nezadovoljna i sumnjičavo vas pita kakva je njezina nova boja kose, nećete joj lagati i reći da joj sjajno stoji ako vam se ne sviđa. Iskreno joj priznajete da bi joj bolje pristajala neka druga boja.

Isto tako nikad se ne ljutite na nju kada vam savjetuje da kupite traperice veće za jedan broj jer su vam ove preuske u struku i stvaraju vam ‘šlaufove’ na trbuhu. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close