DogađanjaVijesti

ŽIVOT NA VAGI Upoznajte i Senjkinju Martu Šolić s prekrasnom ljubavnom pričom

Nova sezona RTL-ove emisije Život na vagi donosi još jednu priču iz Ličko-senjske županije


Ovaj put pred vama je Senjkinja Marta Šolić koja je u emisiju došla pokušati rješiti probleme koje vodi sa suvišnim kilogramima. U predstavljanju je bio i njezin dečko koji je istaknuo kako je to bila ljubav na prvi pogled, kad je Martu prvi put ugledao na jednoj senjskoj plaži. Od tada, Marta i sama u izjavi priznaje kako se pred zaručnikom Ivanom nikad nije skinula, već četiri godine otkad su u vezi.

Za razlog sudjelovanja u emisiji Život na vagi, mladoj 25-godišnjoj Marti Šolić iz Senja najveći problem predstavlja njezinih 161 kilogram zbog čega ne može postati policajka ili vojnikinja, što bi silno željela. Zbog prevelike težine, bivša rukometašica morala je prekinuti baviti se sportom jer, objašnjava, nije mogla pratiti tempo ostatka ekipe, a što joj je, priznaje, najveća žrtva u životu koju je morala podnijeti.

‘Kvaliteta života mi je trenutačno nikakva. Život mi se sveo na spavanje i jedenje iz dosade, a nikako se ne mogu pokrenuti’, kazala je Marta, dodavši da bi joj najveće ostvarenje bilo skidanje viška kilograma te da se jednog dana uda i osnuje svoju malu obitelj. ‘San mi je otići normalno na plažu i skinuti se u kupaći. San mi je normalno prošetati po ulici a da me nitko ne gleda s podsmijehom i napokon pronaći vjenčanicu kakvu želim’, otkrila je Marta za RTL.

Podržite Martu u nastupu i gledajte nove emisije!

Foto: RTL

 

Foto: Screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close