Film i TVIzdvojeno

ŽIVOT NA VAGI U srcu Gorskog kotara počelo snimanje šeste sezone: “Očekujte neočekivano!”

Okruženi zelenilom, planinama i borovom šumom, u samom srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo počelo je snimanje šeste sezone RTL-ova showa ‘Život na vagi’ koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života.


I u ovoj sezoni treneri će biti Maja Ćustić i Edin Mehmedović dok će Marijana Batinić imati voditeljsku palicu. A da gledatelje očekuju do sada neviđeni krajolici, kao i razna iznenađenja, otkrio je producent emisije Vanja Meandžija.

”Ova je sezona ekstremna. Nema prostora za popuštanje i natjecatelji će to spoznati već na samom početku. Snima se na nevjerojatnoj lokaciji, u najvećoj izolaciji koju je ‘Život na vagi’ do sada imao – u srcu Gorskog kotara.

Kandidati će se od srpnja do listopada morati hrvati s ekstremnim gorskim vremenskim uvjetima, ali i uživati u neviđenim prirodnim ljepotama i onome što niti jedna sezona do sada nije imala – blagim i ugodnom ljetnim temperaturama i treninzima na svježem gorskom zraku na nadmorskoj visini većoj od 900 metara’‘, otkrio je Meandžija dodajući da prvi put u emisiju ulazi 20 natjecatelja da bi sudjelovali u dosad neviđenom zaokretu u kojem će uživati gledatelji RTL-a.

Treneri Maja i Edo otkrili su koliko su sretni što borave u prekrasnoj prirodi, ali i ‘ocijenili’ nove natjecatelje s kojima su već prionuli na posao.

Nalazimo se usred šume. Prirodne ljepote ovoga kraja su čarobne i nestvarne, raj za svakog tko voli i uživa u zelenilu. Vremenski uvjeti znaju se mijenjati iz minute u minutu pa smo ponekad mađioničari koji moraju biti spremni na sve i u sekundi promijeniti plan. Klima-uređaj nije mi potreban, štoviše, pokrivam se poplunom!

Što se tiče kandidata, svatko od njih je na svoj način zanimljiv. Čine mi se ozbiljniji, borbeniji i uporniji, ali tek smo na početku pa ih neću puno hvaliti da se ne iznenadim”, kaže Maja te dodaje da je ove godine dobna granica kandidata znatno viša – imamo najstariju kandidatkinju do sada – ima 60 godina.

I Edi se novo okruženje čini kao bajka, a otkrio je i kakvog je mišljenja o novim kandidatima.

”Gotovo mi se nestvarno čini da smo opet na setu showa ‘Život na vagi’. Iako smo nešto stariji, pa čak i iskusniji, osjećam tremu i veliko uzbuđenje na početku naše nove avanture. Dojma sam kako će ova sezona biti puna iznenađenja, a prvo me ugodno iznenadila lokacija. Samo mi i nepregledno prostranstvo šuma i divljine. Na samom početku trebali smo donijeti nekoliko teških odluka. Timovi su odabrani, a kandidati su prionuli na posao. Zanimljivo društvo, rekao bih. Ali tek nam slijedi pravo upoznavanje. Pažljivo slušam njihove priče i pratim sve što rade na treningu. Očekujte neočekivano!”, otkrio je Edo.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close