Film i TV

ŽIVOT NA VAGI Senjkinja Josipa Lopac je napustila show!

Nakon Gospićanke Magdalene Štimac i Senjkinje Marte Šolić, popularnu RTL-ovu emisiju “Život na vagi” sinoć je napustila i treća natjecateljica iz Ličko-senjske županije – Josipa Lopac.


Dvadesetpetogodišnja Josipa u emisiju je ušla sa 146 kilograma. Prilikom predstavljanja otkrila je da se u show prijavila jer je odlučila promijeniti nezdrave životne navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka. Debljati se počela kada se udala i doselila kod supruga jer tada nije nikoga poznavala i bila je stalno kod kuće te dobila 50 kilograma. Najveća joj je motivacija i podrška za prijavu bio njezin 22 godine stariji suprug Boris.

Za vrijeme boravka u kući Josipa je uspjela skinuti 43 kilograma, a prije odlaska iz emisije pročitala je svoje pismo obećanja. Napisala je kako ju je frustriralo što ne može obući ono što želi i uvijek je morala birati mušku odjeću. Zahvalila se prijateljima koji su je podržavali i koji su joj postali druga obitelj.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close