Film i TV

ŽIVOT NA VAGI Senjkinja Josipa Lopac je napustila show!

Nakon Gospićanke Magdalene Štimac i Senjkinje Marte Šolić, popularnu RTL-ovu emisiju “Život na vagi” sinoć je napustila i treća natjecateljica iz Ličko-senjske županije – Josipa Lopac.


Dvadesetpetogodišnja Josipa u emisiju je ušla sa 146 kilograma. Prilikom predstavljanja otkrila je da se u show prijavila jer je odlučila promijeniti nezdrave životne navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka. Debljati se počela kada se udala i doselila kod supruga jer tada nije nikoga poznavala i bila je stalno kod kuće te dobila 50 kilograma. Najveća joj je motivacija i podrška za prijavu bio njezin 22 godine stariji suprug Boris.

Za vrijeme boravka u kući Josipa je uspjela skinuti 43 kilograma, a prije odlaska iz emisije pročitala je svoje pismo obećanja. Napisala je kako ju je frustriralo što ne može obući ono što želi i uvijek je morala birati mušku odjeću. Zahvalila se prijateljima koji su je podržavali i koji su joj postali druga obitelj.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close