Događanja

ŽIVOT NA VAGI Josipa Lopac je treća natjecateljica iz Ličko-senjske županije

U novoj sezoni popularne emisije “Život na vagi” sudjeluje osamnaest kandidata, a čak tri natjecateljice dolaze iz Ličko-senjske županije. Uz Gospićanku Magdalenu Štimac i Senjkinju Martu Šolić, tu je i Josipa Lopac koja također dolazi iz Senja.


Josipa Lopac ima 25 godina i 146 kilograma. Po zanimanju je prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila jer je odlučila promijeniti nezdrave životne navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka. Josipa strahuje da će zbog viška kilograma umrijeti mlada, a dosad nije uspjela smršavjeti, priznaje, zbog slabog karaktera.

Debljati se počela kada se udala i doselila kod supruga jer tada nije nikoga poznavala i bila je stalno kod kuće te dobila 50 kilograma. Najveća joj je motivacija i podrška za prijavu njezin 22 godine stariji suprug Boris, koji je, kako otkriva Josipa, spreman pomoći svima.

Da nema njega, bilo bi me sram prijaviti se u show, on je moj najveći oslonac, ispričala je za RTL Josipa koja se više ne želi sramiti sama sebe.

 

Foto: RTL

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close